Om Charlotte

IMG_0811
Jeg synes altid, det er så svært at beskrive sig selv, men jeg skal forsøge.

Mit navn er Charlotte Bøg, jeg er 23 år gammel og jeg bor i Hasle i Aarhus sammen med min kæreste, Jacob, eller “Zymes” som de fleste kalder ham. Vi blev kærester d. 4. januar 2010 og ser ud til at have mange år ud i fremtiden sammen <3 Vi har ikke nogle børn endnu og det varer også lige et par år inden vi får det :)
Jeg er født og opvokset i Løkken (den nordjyske vestkyst), hvor jeg også gik i folkeskole fra børnehaveklasse til 9. klasse (1996-2006). Mine forældre har været skilt siden jeg var ét år gammel, men de har begge boet i og omkring Løkken for min skyld, så jeg kunne være et delebarn, hvilket jeg har haft det godt med. Efter folkeskolen gik jeg på gymnasiet i Hjørring, hvor jeg skippede et halvt år i 3.g. for at starte forfra med 3.g. i en ny klasse efter sommerferien (2006-2010). I 2008 flyttede jeg til Hjørring i en lille lejlighed for mig selv og i juli 2010 flyttede Zymes sammen til Aarhus, hvor vi stadig bor i dag <3

Mine store passioner er dyr (og dyrevelfærd), geocaching og hækling (og en smule strikning).

I september 2008 fik jeg konstateret en middelsvær depression, som jeg stadig kæmper med. Og i august 2012 fik jeg konstateret diabetes 1 (ikke gammelmandssukkersyge).

Det skulle gerne være alle de facts der ligger til bund for hvem jeg er :)

Ud over at jeg er lidt politisk anlagt (har i flere år været medlem af SFU – SF’s ungdomsparti – men har dog meldt mig ud igen, da jeg ikke længere kan stå bag SF) og gerne tager en god diskussion – jeg stemmer Enhedslisten ;)

Comments are closed.